Facebook

Până acum avem
267
înregistrați


Freestylesport

RO | HU
Mai sunt:

.: Probikers Bike Maraton 2015

.: Noutăţi

14 Aprilie 2015 - Ne apropiem de ziua concursului, deja suntem peste 350 de concurenţi!
Nu uitaţi, locaţia s-a modificat de anul trecut. In weekend ne vedem la Kings - Land Ineu!
Dinspre Cluj Napoca ---> Google Maps
Dinspre Oradea ---> Google Maps1 Aprilie 2015 -SURPRIZĂ!
Tombola Kingsland în cadrul evenenimentului PBM 2015! 
Pe baza numerelor de concurs, 3 participanţi norocoşi pot câştiga un zbor deasupra Oradiei cu avionul Kingsland! Nu rata ocazia, înscrie-te la Probikers Bike Maraton 2015!
http://probikers.ro/maraton/ro/inscrieri17 Martie 2015 - Traseele au fost publicate, puteţi descărca de aici


• Din mai multe motive (de logistică, al prognozei meteo, siguranţa concurenţilor, starea drumurilor), am decis că traseul lung să cuprindă două bucle din traseul scurt ca şi anul trecut, sfârşitul primei bucle fiind la KM39. Revenim în curând cu harta exactă!


.: PBMO2015 - Despre eveniment


În 2015 punem mâna pe clanță și vom deschide din nou sezonul competițional de MTB.
Vă pregătim câteva surprize pentru ediția a IV-a:

 

Locația de desfășurarea competiției: Complexul de agrement Kings Land Country Club (15 km de Oradea)
Data: 19 aprilie 2015 (Duminica)  08:00-15:00
Organizator: Asociatia Sportiva Probikers Bihor
Parteneri: Direcția Județeană de Sport și Tineret Bihor și Complexul de Agrement Kings Land  Country Club, Primăria Comuna Ineu
Start-Finish: Complexul de agrement Kings Land Country Club (15 km de Oradea)Concurenții pot să își pună la încercare abilitățile sportive, pe traseul cu două piste de lungime și dificultate diferita, situate între Oradea, Ineu, Șușturogi și zona Uileacului. Pentru concurenții mai pregătiți avem un traseu între Oradea, Ineu, Șușturogi și zona Uileacului de 70 km, pentru cicliștii recreaționali unul de 35 de km  iar pentru cei neinițiați sau începători un traseu de 15 km, pe care vor concura și cei din categoria Ciclocross. Pentru însoțitori avem programe speciale și facilitați în incinta complexului Kingsland Country Club (Călărit, bărci, teren de joacă pentru copii). Acest Complex cuprinde: baza ecvestrică cu cai de rasă friziană, teren polo pe nisip, teren de golf, 3 lacuri în suprafața de 10 h, pistă pentru avioane ultraușoare și planoare ( www.kingslandineu.com ).


Vă garantăm o experiență unică, cu ajutorul voluntarilor și a echipei asociației, cu totii pasionați ai concursurilor de MTB, cicloturism, alpinism sau ieșiri în natură, deținâd experiența necesară pentru a înțelege esența unui eveniment de asemenea anvergură. Traseele sunt atent alese, ca să fie ciclabile și abordabile pentru oricine cu o pregătire minimă. Marcarea se face împreună cu oameni neinițiați în domeniu ca să reușim o marcare cât mai explicită. Considerăm că atmosfera e foarte importantă și experiența trăită va rămâne în amintirea participantului.
Cicliști cu orice pregătire sunt bineveniți să savureze experiența numită Probikers MTB Marathon.